Kerkgroet

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws binnen onze gemeente? Deze informatie vindt u op de Kerkgroet.

Kerkgroet downloaden

Komende diensten

Wilt u graag weten wanneer de eerstkomende diensten en vieringen zijn?

Bekijk het overzicht

Energie

De PGWH is sinds de verbouwing de "groenste" kerk van Nederland.

Bekijk de besparingen

Korte berichtjes

 

huisje breien Breicafé ‘Breien voor Groningen’ donderdagmorgen 26 januari 10-12 uur Centrumkerk Winsum
Breien aan een lapjesdeken voor ‘t Hoeske van Thais Jaaptje in Rottum. Een ‘warme deken’ als symbool voor solidariteit
met de Groningers in het aardbevingsgebied. Voor breipennen en wol wordt gezorgd. Zelf oude wol en/of de pennen
meenemen mag natuurlijk ook. Dit breicafé is een initiatief van de diaconie van de Protestantse gemeente Winsum-Halfambt, Platform Kerk en Aardbeving en de Vereniging Milieudefensie. 
Opgave uiterlijk 23 januari bij Jenny Baron, 06-57834051, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Koffie en thee staan klaar!

 

 verlies werkOntmoetingsavond over verlies van werk donderdag 26 jan. 19.30u Centrumkerk Winsum
Een avond i.s.m. de Gereformeerd Kerk Vrijgemaakt en de R.K. Liudgerparochie. Ontmoeting en gesprek rond ‘verlies van werk’ en wat dat teweeg brengt. Gespreksleiders: ds. Harmen Jansen en pastor Jolanda Tuma.
Opgave: uiterlijk 23 januari bij Jenny Baron (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-57834051)

 

kok meet en eatOproep voor koks voor de Meet & Eat kookgroep voor het 'Samen eten in de Centrumkerk'  
Ongeveer 1x per maand wordt vanuit de Diaconie een Meet & Eat georganiseerd in de Centrumkerk. De Diaconie is op zoek naar mensen die voor grote groepen kunnen koken. Ben jij creatief met potten en pannen en lijkt het je leuk om je kookkunsten te vertonen? De volgende Meet & Eat zijn 17 februari en 17 maart.
Bel of mail dan voor verdere informatie naar Jeannet Visscher tel: 06-11252619Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Kerk in het Dorp 
(activiteiten >>>>>
 
In de dorpen Eenrum, Den Andel en Westernieland worden door de plaatselijke commissies ‘Kerk in het Dorp’ activiteiten in de dorpskerk bedacht en uitgevoerd. Hierbij is er aandacht voor o.a. muziek, cultuur, duurzaamheid, zingeving en spiritualiteit. 
Meer over 'Kerk in het Dorp'
>>>>>
 


Klankbord januari/februari 2017

Klankbordjanfebr2017  Klankbord is het informatiemagazine van de Protestantse Gemeente Winsum-Halfambt.
  Klik de foto hiernaast aan en blader, kijk en lees. 
  Eerdere uitgaven van Klankbord: >>>>>


  Als u vragen of opmerkingen hebt, of kopij wilt aanleveren,
  stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Inzameling voor voedselbank het Hogeland iedere eerste zondag van de maand
Iedere eerste zondag van de maand kunt u de voedselbank helpen door producten in te zamelen en mee te nemen naar de kerk. In de kerk staan die zondag kratten klaar (in de ontmoetingszaal naast de koffiebar) waar u de producten in kunt deponeren. De producten die u kunt meebrengen voor de dienst van 5 februari worden t.z.t. nog bekend gemaakt. Namens de voedselbank hartelijk dank!


Volg Martina en Roel in Guatemala: >>>>>
Martina Fraanje is namens de classis Winsum uitgezonden naar Guatemala, waar ze bij CEDEPCA, het Evangelisch Centrum voor Pastorale Studies in Centraal Amerika, onder meer lessen contextuele theologie zal verzorgen. Haar partner Roel is met haar meegegaan en zet op afstand zijn werkzaamheden in Nederland voort.


Deze site

Ziet u iets dat niet werkt, niet juist is, of mist er iets? Stuur even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Het webteam: Jacqueline Arnoldus, Géanne Kremer, Gerda van der Molen, Els Prins.