Wil de echte christen opstaan?

De 36-jarige Angelique ontsnapt in 2007 op het nippertje aan de dood, wanneer ze wordt aangereden door een vrachtwagen. Op dat cruciale moment richt ze, als niet-gelovige, toch een gebed tot God. Deze gebeurtenis verandert haar leven ingrijpend. Ze gaat met een vriendin mee naar de kerk en wordt langzaam maar zeker christen (uitzending van de EO: De Verandering, 11 januari 2014).

Haar omgeving heeft het niet altijd gemakkelijk met de manier waarop ze haar leven vanaf die tijd inricht. Het is vaak heel anders dan voor het ongeluk. Haar beste vriendin wordt diep geraakt als Angelique haar een niet-christen noemt. Het lijkt net of de een zich boven de ander verheft. Ondanks de gesprekken die ze hierover hebben kan Angelique niet duidelijk maken wat ze bedoelt.
Dan gaan ze samen naar een meeting waar christenen elkaar kunnen ontmoeten. Staand voor een spiegel legt Angelique haar vriendin uit wat voor haar de essentie van het geloof is en hoe dat van invloed is op haar zelfbeeld en manier van leven.

De bijeenkomst heeft donderdag 22 januari 2015 plaatsgevonden in de Centrumkerk in Winsum o.l.v. Niesje Mooiman
Info: Centraal Aanspreekpunt Els Prins-Duisterwinkel, 06 57834051, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.